CAFETARIA BURGERTOWN I.S.M. IJSSALON MIN12

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 439 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Burgertown i.s.m. IJssalon MIN12. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 9:59 Zeer slecht. Bestelling wordt na ruim 1.5 uur pas bezorgd. Bestelling blijkt vervolgens niet compleet te zijn. Bel je netjes. Maar komen niet na bezorgen. Dit bedrijf maakt een fout en de klant is de dupe. (Wel geld terug gekregen) Eten koud en vies
16 mei 2024 om 21:22 Bestelling mooi op tijd en heerlijk eten.
6 mei 2024 om 20:02 Heerlijke burgers en bezorging zeer goed op tijd!
4 mei 2024 om 20:56 Bestelling mooi op tijd in huis. Eten viel iets tegen. Ik vond het niet bijzonder. Het was lauw en de patat erg doorbakken.
9 apr 2024 om 21:31 De bezorger was precies op tijd en een vriendelijke bezorger. De Rolo Milkshake was erg lekker, maar de rest was waardeloos. Patat droog en lauw, burgers hadden weinig smaak (ook erg weinig saus) evenals de kaassoufle's. Helaas!
7 apr 2024 om 20:08 Bezorging optijd & het eten was heerlijk!
6 apr 2024 om 22:24 Wel lekker
31 mrt 2024 om 10:15 Voor 18.45 besteld.....19.45 geleverd. Toen heb ik gebelt. O dagebeurde vaker er is heel normaal. Meisje hing onbeschoft op met 'later'. Hier niet bestellen al je niet in drachten woont
30 mrt 2024 om 21:04 We hebben meer als 2 uur op ons bestelling gewacht terwijl wij maar met 3 personen waren... de link waar je de bestelling kon volgen klopte dus ook niet want deze zei dat het er om half 7 bijna was. Bij aankomst was het eten koud en klopte niet
28 mrt 2024 om 20:18 Nog niet eerder hier besteld, maar echt een heerljjke hamburger gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.
25 mrt 2024 om 9:49 Moest heel lang wachten.Anderhalf uur. En het eten was koud. Vriendelijke bezorgster
25 mrt 2024 om 8:49 We bestellen hier regelmatig, het eten is altijd erg goed, bezorgers altijd heel vriendelijk.