CAFETARIA BURGERTOWN I.S.M. IJSSALON MIN12

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Burgertown i.s.m. IJssalon MIN12. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 1:26 Hele vriendelijke bezorgster :) Eten was erg lekker. Werd alleen 45 minuten later bezorgd dan gepland. Erg vervelend met twee kleine kinderen die al bijna naar bed moesten :’(
28 nov 2022 om 19:17 Bezorging was snel. Belde zelfs nog omdat mijn bestelling verkeerd was. Maar het eten was al een beetje koud en niet fantastisch lekker. Het is niet slecht maar voor de prijs vind ik het niet super
25 nov 2022 om 20:21 Vriendelijke bezorgster! Helaas miste we een frikandel en klopte de bezorgtijd niet met wat er op internet werd aangegeven.
21 nov 2022 om 21:54 Top eten vriedelijke bezorgster super
19 nov 2022 om 22:05 Bezorgtijd anderhalf uur.. misschien de afstand van het bezorg gebied verkleinen? Eten helaas veel te zout
17 nov 2022 om 20:15 Zoals altijd op tijd en lekker. Bezorgtijd onbekend omdat ik vroeg in de middag besteld had voor s avonds bezorgen.
4 nov 2022 om 19:42 Goed warm zelfs na verre bexorging. Alleen jammer dat de bedtelling niet compleets geleverd werd
1 nov 2022 om 22:41 Mijn hamburger was koud toen hij aankwam. En de kip van mijn man was droog zei hij. Beetje jammer…
26 okt 2022 om 21:03 De chickenwings waren niet zoals verwacht, kwa grote misschien teveel van verwacht. De rest van de bestelde menu's waren helemaal prima.
23 okt 2022 om 19:37 Burger was nog beetje rood van binnen. Voor de rest heeft het goed gesmaakt.
16 okt 2022 om 21:20 Overheersende smaak van frituurvet. Kipnuggets waren veel te lang gebakken. Jammer
14 okt 2022 om 19:42 Voor een vrijdag mooi snel bezorgd, en het kinder menu met elke keer een andere verassing is harstikke leuk!